Hogyan lehet növelni egy tag mennyiségét. Csak valódi és hatékony módszerek

A nagy fasz a vastagítási technikák eredménye

Sok férfi érdeklődik a pénisz megnagyobbodása iránt.A gyakorlat megerősíti, hogy lehetségesés vannak olyan módszerek, amelyeknél nem is kell a férfinak elhagynia a házat és fizetni érte.

Mindegyik sűrítési módszert részletesebben meg kell vizsgálni. Figyelembe véve előnyeiket, mérlegelje egyik vagy másik lehetőség előnyeit és hátrányait, és hozza meg a végső döntést.Mikor kell csinálni

Mielőtt beszélnénk a pénisz átmérőjének növeléséről, érdemes meghatározni az ilyen manipulációk jelzéseit.

 • Első jelzés- elégtelen átmérő, amely nem teszi lehetővé az öröm elérését a szex során, és nem zavarja a szexuális kapcsolatot.
 • Második- érzelmi és pszichológiai elégedetlenség az átmérővel, ami elszigeteltséget és problémákat okozott a mindennapi szexuális szférában.

Mindkét javallat a péniszvastagodás minden változatára vonatkozik.

Bár a péniszszélesség megváltoztatásának oka nem korlátozza az eredmény elérésének módját, van egy korlátozás, amely biztosan nem teszi lehetővé a művelet végrehajtását.
Ez a korlátozás a pszichológiai tanácsadás. Ha egy egészségügyi dolgozó észreveszi, hogy a probléma a test saját részleteinek észlelésében van. Egy férfi még a kiváló eredménnyel sem lesz elégedett, egyetlen sebész sem vállalkozik a műtétre. DEaz ilyen konzultáció kötelező.mielőtt megbeszélnénk a műtéti beavatkozást.

Hogyan lehet növelni a pénisz átmérőjét: valódi módszerek

Egy nő meg fog lepődni a péniszed méretétől

Számos lehetőséget sorolunk fel a pénisz átmérőjének megnagyobbítására:

 • A krémeket - mint például a kenőcsöket, géleket és spray-ket - természetes összetevők képviselik, ezek leggyakrabban szinte átlátszó vagy fehéres anyagok.
 • A kenőcsök színtelen vagy fehéres szerek, amelyek nemcsak a sűrítést célozzák, hanem további hatásokat is, például fokozott érzékenységet;
 • A gélek átlátszó vagy enyhén homályos anyagok, többnyire szagtalanok vagy enyhe összetevők aromájával;
 • A spray-k színtelen, többnyire szagtalan anyagok;
 • A gyakorlatokat könnyű elvégezni otthon. Egyszerűen, kézzel hajtják végre;
 • A szivattyúk egy könnyen beszerezhető eszköz, amelyet online és a város intim boltjában is vásárolhatunk;
 • Tartozékok – csakúgy, mint a pumpákat, könnyű megtalálni a szexboltokban. A pumpákkal ellentétben azonban nem adnak hosszú távú hatást, hanem csak a szerv megvastagodását és meghosszabbítását teszik lehetővé szex közben;
 • A műtét a leginkább bevált módszer, amely pénzt és komoly erkölcsi felkészültséget igényel.

Ezen lehetőségek mindegyike előnyös a maga módján.

A módszerek lényege és előnyei

Krémek, kenőcsök és gélek

A pénisz krémekkel, kenőcsökkel, zselékkel, spray-kkel és tablettákkal történő megvastagítása egy termékcsoportba kombinálható felületesen, azaz a bőrön. Mindegyik feltételesen három csoportra osztható:

 • Rövid időszak, hatásuk kizárólag szex közben figyelhető meg, és csak az intimitás kialakulása előtt alkalmazzák őket;
 • Hosszú, amelyek jelentős ideig adnak eredményt, gyakran használják legalább egy hónapig tartó tanfolyamokon;
 • Kiegészítő, az ilyen anyagok lehetővé teszik a gyakorlatok, pumpák vagy masszázsok hatásának fokozását, és csak ilyen módszerekkel kombinálva alkalmazzák őket.

Az ilyen gyógyszerek hatásának elve teljesen ugyanaz, ezcélja a pénisz ereinek tágítása.A véráramlás fokozódik, és a barlangos testek kitágulnak. Ez sűrítő hatást eredményez.

A gélek, krémek, kenőcsök, spray-k vitathatatlan előnye, hogy felviszik a bőrre és gyorsan felszívódnak. Nem kell hosszú perceket dörzsölni az alkalmazásukkal.Külsőleg nem hagynak nyomot.

Feladatok

A gyakorlatok változatosak, és azoknak a férfiaknak, akik ezt a választ választják a „hogyan lehet növelni a pénisz térfogatát" kérdésre, számos lehetőség nyílik a további cselekvésre.

Például van egy gyakorlat, amely lényegében hasonló a fejéshez (jelqing). Neki az ember keresa pénisz félig erekciós állapotaés hüvelyk- és mutatóujjával gyűrű alakban zárva kulcsolja a gyökér köré.

A Jelqing technika segít a pénisz növelésében

Lassan mozog a fej felé, fokozatosan növelve az ujjak nyomását. Már közel a fejét a kéz változás. Ilyenaz eljárás egyszerű és nem tart tovább 10-15 percnél.

Van egy másik, nem kevésbé egyszerű gyakorlat, amely mindössze 5 percet vesz igénybe. Célja a pénisz fejének és szárának vastagítása. Az egyik kezével a férfi a pénisz gyökerénél fogja meg, a hüvelyk- és mutatóujjával pedig, szintén gyűrűbe zárva, mint az első gyakorlatnál, rögzíti a fej alatti területet. Ezután lehúzza a tagot, jobbra, balra. Fontos, hogy ne legyenek fájdalmas érzések.

A gyakorlat előnye, hogy nem igényel pénzbefektetést.És a megvalósításukra fordított idő elég rövid, és nem okoz nagy problémákat a napi ütemterv kialakításában.

A pumpa használata garantálja a pénisz méretének növekedését

Szivattyúk

A pumpák olyan szivattyúk, amelyek eredménye a pénisz körüli vákuum létrehozásával érhető el, ami növeli a véráramlást, és provokálja a barlangos testek tágulását az erek sokasága miatt.

Ezek az eszközök meglehetősen könnyen használhatók. A pumpát a péniszre helyezzük, rögzítjük, majd körte segítségével negatív nyomást fecskendezünk bele. Ugyanakkor a nyomásmérő nem engedi, hogy elragadjon és fájdalmat okozzon, mivel ezzel könnyen nyomon követheti a szükséges nyomás szintjét.

A szivattyúk előnye a viszonylag alacsony ár és a könnyű használat..


fúvókák

A fúvókák nagyon népszerűek azok számára, akik azon gondolkodnak, hogyan lehet sürgősen növelni a pénisz méretét. Őkszex közben használjákés csak a pénisz megnövekedett térfogatának érzését adja, ami lehetővé teszi az élénk szexuális kapcsolatot.

Kakas rögzítés a méret növeléséhez szex közben

Sőt, az anyagok, formák és színek nagy változatossága lehetővé teszi, hogy a szexuális együttlétet lelkesítse és javítsa. A fúvókák megvastagodnak vagy megnyúlnak. A kezdők számára hasznos lesz, ha megismerkedhet alkalmazásuk jellemzőivel.

A pénisznövelő műtét garantálja az eredményt

Művelet

Működés -a legradikálisabb, azonban az egyetlen módszer, amely pontosan azt az eredményt adja, amit a férfi tervez.

A pénisz megvastagodása miatti sebészeti beavatkozás lehetőségei:

 • Izomszövet átültetés, a hónaljból vagy a sajtó izmaiból történő anyaggyűjtéssel végezzük;
 • Lipofilling, abban áll, hogy a páciens zsírszövetét elmozdítják a pénisz bőre alatti problémás területekről;
 • Gél implantátumok, meglehetősen ígéretes lehetőség, amelyhez hipoallergén anyagokat használnak.

A műtét kétségtelen előnye, hogy gyakorlatok, kenőcsök, krémek és pumpák nélkül azonnal meghozza a kívánt eredményt.

Mit válasszunk végül

A pénisz vastagításának lehetőségeiváltozatos, egy férfinak széles választéka van. A döntéshozatal során anyagi lehetőségei és az eredmény elérésének gyorsasága vezérelheti.

Ha nincs sietség a döntés meghozatalával,teljes mértékben értékelheti az összes pozitív és negatív oldalátazokat a módszereket, amelyek jobban vonzottak, mint mások.