Hogyan lehet növelni a pénisz méretét

A férfiak péniszének mérete fájdalmas téma. Ha valamilyen oknál fogva túl kicsinek érzik "méltóságukat" (vékony, lomha - lehetőségek is lehetségesek), akkor gyakorlatilag senki sem tudja meggyőzni őket az ellenkezőjéről. Ugyanakkor a pénisz mérete nem egy olyan paraméter, amelyet bármilyen erőfeszítés eredményeként elérhetünk, például a kimerítő edzések során megszerzett stukkóizmok. A férfi nemi szerv az öröklődési tényezők kombinációjának eredménye, és az, hogy milyen magas volt a tesztoszteron szint a test méhen belüli kialakulása során. Ennek ellenére a férfiakat mindig nem érdekli, de lehetséges-e a pénisz megnagyobbítása?

A pénisz mérete aggodalomra ad okot

A statisztikák, amelyeket meglehetősen kis számú, a pénisz méretével kapcsolatos komplexusokkal rendelkező férfi hallgat meg, azt állítja, hogy a normál péniszméret határai eltérőek lehetnek. Tehát a pénisz megkülönböztethető:

 • kicsi (erekció állapotban - 9, 5-10-12 cm);
 • normál (12-14 cm);
 • nagy (több mint 14 cm).

És bár ezeken a határokon belül a pénisz bármilyen mérete normális, a modern társadalomban szinte egyik férfi sem képes pártatlanul megítélni testét. Általánosan elfogadott, hogy a férfi vonzereje annál nagyobb, minél nagyobb a pénisz hossza és vastagsága. Van egy vélemény, hogy egy nagy orgona nemcsak vonzónak és látványosnak tűnik (ami még a ruhákban is észrevehető), hanem sokkal nagyobb örömet okoz a nőknek.

Ami az orvosok véleményét illeti, úgy vélik, hogy a pénisz megnagyobbítása akkor javasolt, ha a teljes mérete kisebb, mint 9, 5 cm, és ez komoly problémát jelent a "gazdájának". Más esetekben nem kell növelni, mivel nem lehet az egyes személyek egyéni szerkezeti jellemzőinek megfelelő paramétert „behajtani" a szabványok keretébe.

Elméletileg: szükséges és lehetséges-e a pénisz megnagyobbítása?

Az embernek meg kell értenie, hogy lehetséges-e a pénisz növelése, valamint tanulmányozza ennek a műveletnek a végrehajtási módszereit: a fő eljárások, amelyek lehetővé teszik a pénisz méretének növelését, nem fordíthatók vissza. Éppen ezért, mielőtt végleg döntene egy ilyen esemény mellett, érdemes andrológussal vagy urológussal, valamint pszichológussal konzultálni.

A statisztikák egyértelműen kijelentik: még ha meg is történt a pénisznagyobbítás, az esetek túlnyomó többségében a férfiak továbbra is elégedetlenek az eredménnyel. Nyilvánvaló, hogy a pénisz megszerzett centiméterei nem befolyásolják a nőkkel való kommunikáció képességét és fizikai örömet okoznak nekik. Sőt, egy nagyobb és vastagabb pénisz megszerzése jelentős türelmet, nagy időt, fizikai állóképességet igényel, beleértve az egészséges életmód fenntartásával kapcsolatosakat is. Elvileg a modern orvostudománynak köszönhetően a pénisz megnövelhető, azonban nem minden férfinak van kedve és türelme lemondani például az alkoholról és a dohányzásról, hogy az elvégzett eljárások ne okozzanak túl sok egészségkárosodást.

Ha közvetlenül azokról a tevékenységekről beszélünk, amelyek lehetővé teszik a pénisz megnagyobbítását, akkor ezeket feltételesen két kategóriába soroljuk: azokra, amelyekkel a növekedés valóban lehetséges, és azokra, amelyek csak a kívánt hatást ígérik. Az elsők közé tartozik:

 • vákuumkészülékek használata;
 • a szövetek külső nyújtását végző eszközök használata;
 • műtéti beavatkozás.

Az úgynevezett vákuumkészülékek (pumpák) alkalmazása nem sebészeti módszer, melynek jelentése a pénisz szöveteinek „tréningezése", fokozatosan elvezetve azok nyújtásához. A szivattyú valójában a legegyszerűbb mechanizmus: egy henger, amelyben egy bővítésre szoruló szerv van elhelyezve, és egy vákuumszivattyú, amely szabályozza a henger nyomásszintjét. Egy pumpa segítségével a levegőt eltávolítják a pénisz körüli térből, ritka légkör jön létre, amely hozzájárul a vér áramlásához a férfi szerv szöveteihez, és serkenti azok méretének növekedését.

Az extenderek vagy külső nyújtóeszközök a rendszeres, ideális esetben napi edzés eszközei, amelyeknek köszönhetően a pénisz hossza 4-6 hónapon belül 1, 5-3 cm-rel nő műtét nélkül. Ha műtét után hosszabbítót használ a pénisz meghosszabbítására, az eredmény még észrevehetőbb lesz.

A műtét a legradikálisabb módja több cél egyidejű elérésének:

 • növelje a férfi nemi szerv vastagságát;
 • növelje a pénisz hosszát;
 • a pénisz hosszának és vastagságának együttes növelése;
 • korrigálja a szerv deformációját a méretek egyidejű korrekciójával;
 • a merevedési zavarok korrekciója a méretek egyidejű korrekciójával.

A fentiek mindegyike a pénisz barlangos testeit a szeméremízület területéhez rögzítő szalagrendszerben történő sebészeti beavatkozásnak köszönhető. Az úgynevezett támasztószalag boncolása után a következő lehetőségek egyike végezhető el:

 • a protézis beültetése (az albuginea előzetes keresztirányú bemetszéseit végezzük);
 • beültetés hosszabbítással;
 • szétkapcsolási művelet (a barlangos testek elválasztása egymástól, valamint a végük és az implantátumok feje közé történő elhelyezés);
 • mikrosebészeti autotranszplantáció (a pénisz becsomagolása implantátum szövetdarabokkal);
 • a páciens saját zsírszövetének bizonyos mennyiségének vagy a bőr alatti zsírréteg lebenyének szubkután injekciója;
 • műtét a tunica hosszirányú bemetszésével a páciens saját vénájából vagy más anyagból származó betétek elhelyezésével.

A péniszbővítő műtét során az orvosok 2, 5-3 cm hosszúságú eredményeket érhetnek el. Ezt a növekedést nem csupán standardnak tekintik, hanem a művelet sikeres fináléjának is. Ami a vastagság növekedését illeti, az eredmények a páciens vágyaitól és a sebészek képességeitől függenek, és a fő feltétel az egyenletes vastagodás, a törzs kontúrjainak megőrzése és graftdudorok kialakulása nélkül.

Az alapok második kategóriája a pénisz méretének növelésére - mindenféle krém, kenőcs, pirula és népi jogorvoslat. Sok férfi, aki gondolkodik egy ilyen igényen, de fél a műtéttől, információkat keres az interneten, olvassa a legtöbb esetben hazugságokat tartalmazó véleményeket. A teljes igazság az, hogy ilyen módon lehetetlen elérni a pénisz meghosszabbítását. A felsorolt alapok maximuma (ha valóban hasznos összetevőket tartalmaz) az erekció erősítése és meghosszabbítása, ami nem változtatja meg a pénisz mennyiségi mutatóit, de javítja a „teljesítményét". És az a tény, hogy a termékek egyes összetevői serkentik a nemi szervek véráramlását, amitől az erekció „javult" és lenyűgözőbbé válik, hatás, bár hasznos, de átmeneti.

Hogyan lehet megnövelni a péniszt és valódi-e

pénisz növekedési diagramja a pénisz megnagyobbodása során

Úgy van elrendezve, hogy az ember messze nem mindig elégedett azzal, amije van. A lány csodálatos formák tulajdonosaként folyamatosan fogyni próbál - végtelen diéták, kimerítő edzések.

Vagy ha fürtjei vannak, állandóan vasalóval kiegyenesíti őket. Nemcsak a társadalom gyengébbik felének képviselői elégedetlenek megjelenésükkel. Ez vonatkozik a férfiakra is.

A társadalom erős felének képviselőinek talán leggyakoribb problémája a pénisz kis mérete. A második leggyakoribb probléma a potencia. Mint látható, ez a két téma összefügg egymással. Ezért a kérdés a világháló hatalmasságában: "Hogyan lehet bővíteni a péniszt? "elég gyakran előfordul.

Rengeteg információ található az interneten, néha nem megbízhatóak. Ezt nem lehet ellenőrizni. Ezért sokan életük végéig továbbra is a kezdetben hibás információkra hagyatkoznak. Ennek eredményeként a tinédzserek már nem kérnek tanácsot idősebb bajtársaiktól, egyszerűen beírnak egy kérdést a keresőbe, és azonnal megtudják, miről tudtak egykoron őseik csak sejteni. És itt esnek sokan abba a csapdába, hogy nem annyira nem igaz, mint inkább eltúlzott tájékoztatás.

Most többet a pénisz normál méretéről:

 1. Ha a pénisz mérete nyolc centiméter, akkor ez az úgynevezett „mikropénisz". A statisztikák szerint a társadalom erős felének képviselőinek 1% -a rendelkezik ilyen méltósággal.
 2. A kis tag egy szerv, amelynek hossza eléri a 8-12 centimétert. A bolygó férfi lakosságának két százaléka rendelkezik ilyen szervvel.
 3. A 12 cm hosszú pénisz normálisnak tekinthető, a férfiak 55%-a rendelkezik ezzel a mérettel.
 4. Pénisz, amelynek mérete több mint tizenöt centiméter - átlagon felüli.
 5. A társadalom erős felének képviselői, akiknek nemi szerve 20 cm hosszú, lenyűgöző pénisz tulajdonosai.

Ha azok közé tartozol, akik nem tudtak ellenállni és megmérték a testüket, de végül elégedetlenek vagytok az eredménnyel, akkor itt van még néhány anyag a lenyűgöző méretekről.

 • Minél nagyobb a pénisz mérete, annál nagyobbnak kell lennie a hozzá zúduló vér mennyiségének. Ez az egyetlen módja annak, hogy a testet a kívánt állapotba hozza.
 • Bármilyen, még enyhe kiáramlás is negatívan befolyásolhatja az erekciót, és ennek következtében a szex minőségét.
 • A szerv kialakulása körülbelül 18 éves korban ér véget. Ezek után a szélességének vagy hosszának bármilyen változása nem más, mint vizuális illúzió.
 • A péniszcsökkenés oka lehet a túlsúly. Átlagosan minden öt plusz kiló „ellop" a pénisz egy centiméterét. Ismét minden változás vizuális, valójában a szerv változatlan marad.
 • A pénisz valóban zsugorodhat (nem vizuális hatás). És ez általában az androgének szintjének csökkenésének köszönhető. Így például azok a testépítők, akik hormonális egyensúlyhiányt kiváltó gyógyszereket használnak, leggyakrabban olyan problémával szembesülnek, mint a péniszcsökkentés, általában és az erekció során.
 • A pénisz csökkenése a pénisz meghosszabbítására irányuló helytelen és sikertelen műveleteknek is köszönhető. A hiba lehet a sebész alacsony szakmai felkészültsége vagy fiziológiai jellemzői.
péniszmérés bővítés után

Nem mindenki gondol a hüvely mélységére, de a legtöbb ember nem tud róla, és amikor először lép szexuális kapcsolatba, csak egy értéket ismer. Átlagosan a hüvely mélysége 10 cm. Ez azt jelzi, hogy a normál nemi élethez a pénisz mérete, amely 15 centiméter, teljesen elegendő. A hüvely szövetei rugalmasak, lehetővé teszik, hogy egy bizonyos hosszúsághoz és szélességhez igazodjanak.

Lehetővé teszik, hogy minden alkalommal egyre több örömet szerezzen partnerének. Nem örvendetes a szexuális partnerek állandó váltása, mert az érzékenységet érint, és a társadalom gyengébbik felének nem tesz jót. Természetesen a méret számít. És ez nem csak a pénisz hosszára vonatkozik, hanem a vastagságára is. De lehetetlen pontosan megmondani, hogyan illeszkednek egymáshoz az emberek anélkül, hogy a gyakorlatban ellenőriznénk. Ezenkívül ne felejtse el, hogy a szex a kölcsönös megértés művészete, és nem csak a szélesség, a hosszúság és a mélység.

Lehetséges a férfi méltóság növelése. Bár néha évekbe telik a pozitív eredmények elérése. A pénisz megnagyobbítása fáradságos és fáradságos folyamat, de teljesen valóságos. Manapság rengeteg módszer és technika létezik a pénisz növelésére. Egyesek hatékonyabbak, mások kevésbé. Mindenesetre a módszer kiválasztása a tiéd. A legfontosabb dolog az, hogy megismerkedjen a választott módszer minden részletével.

A pénisz megnagyobbítása sebészeti beavatkozással, valamint népi gyógymódokkal és speciális eszközökkel lehetséges.

Nyújtószerekkel, súlyzókkal, hidraulikus pumpával, speciális gyakorlatokkal, gyógyszerekkel és házi gyógymódokkal, különösen szódával meghosszabbíthatja a testet. Segítség a probléma megoldásában és a kozmetikumok, beleértve a krémeket is. A legfontosabb dolog, mielőtt ezt vagy azt a technikát alkalmazná, ismerkedjen meg a technikával. Erre a mechanikai sérülések és a szövődmények kialakulásának megelőzése érdekében van szükség.

Péniszbővítés otthon: népszerű módszerek

csupasz mellkas férfi és pénisz megnagyobbodás

Rengeteg módszer és technika van, amelyek hozzájárulnak a pénisz megnagyobbításához. Sok közülük könnyen alkalmazható otthon. Egyáltalán nem szükséges orvosi ellátást igénybe venni, különösen plasztikai sebész segítségét.

Ezenkívül az otthoni péniszbővítés pontosan annyiba kerül, mint az a készülék, amellyel az eljárást elvégzi. A sebészeti módszerek költsége nagyon magas. Az egyik leggyakoribb péniszhosszabbító technika a jelqing. A róla szóló vélemények rendkívül pozitívak. Sokaknak, akik ezt a módszert alkalmazták, sikerült elérniük, amit akartak. Az egyértelműség kedvéért a jelqing egy gyakorlatsorra utal, amelynek végrehajtása jótékony hatással van a péniszre. A speciális gyakorlatok hozzájárulnak a pénisz kifejezett növekedéséhez és a fej növekedéséhez. Ez a technika magába szívta a pénisz kézi meghosszabbításának készségeit, amelyeket az emberek több évezred alatt felhalmoztak.

A jelqing használata hozzájárul:

 • a vérkeringés stimulálása;
 • fokozott nyomás a testben;
 • barlangos rostok növekedése;
 • új sejtek kialakulása a térfogatban.

A sejtnövekedés teljesen természetes és természetes folyamat. A technika csak az elindításban és a stimulálásban segít. Ezenkívül a jelqing hozzájárul a szexuális aktivitás és az állóképesség jelentős növekedéséhez. Különféle jelqing technikák léteznek. Csak részletekben különböznek egymástól. Első elv - "fejés". A fő mozgás a pénisz ujjainak szoros megfogása a tövénél, és a kéz mozgása előre a fej felé. Tag, nyújtózkodó, tele van vérrel.

A gyakorlatok sikeres elvégzéséhez krémet vagy spray-t kell vásárolnia. Segít gyorsabban elérni az eredményeket. Bizonyos technikák nem igényelnek kenést. Ezt vegye figyelembe a technika kiválasztásakor. Ne spóroljon a síkosítóval, különben megdörzsöli a péniszét. Ezen túlmenően, az ilyen megtakarítások tele vannak szövetrepedéssel és azzal, hogy a következő két hétben nem lehet részt venni a jelqingben.

Ne cserélje ki a speciálisan kialakított termékeket szappannal, samponnal vagy más készítményekkel. Ez tele van kényelmetlenséggel és sérülésekkel. A pénisz megnagyobbítása ezzel a technikával csak akkor lehetséges, ha a szerv félig izgatott állapotban van. A gyakorlat teljes izgatott állapotban történő végrehajtása tele van a szerv véredényeinek és szöveteinek károsodásával.

péniszmérés a bővítés előtt

Technika 1. A kenőanyag felvitele után tekerje a kezével a pénisz köré, és néhányszor csúsztassa végig a tengelyen, miközben az összekulcsolt kezet a fejnél tartsa néhány másodpercig.

Ez az első szakasz - a felkészülés. Ha nincs rá szüksége, akkor folytassa a következő lépéssel - a gyakorlattal.

Fogja meg hüvelykujjával a pénisz tövénél. Finoman húzza le a szervet. Csináld ezt kétszázszor. Természetesen eleinte nehéz lesz, ezért túlzott izgatottság esetén jobb megszakítani a gyakorlatot. Amint a pénisz eléri a szükséges izgalmat, folytathatja. A teljes tanfolyam három hónap. Az első héten tegye meg minden nap tíz percig (ez általában tíz perc), a másodikban - 300 (15 perc). Végezze el ezt a gyakorlatot húsz percig.

Technika 2. Az orgona bekenése után tekerje a kezét az alapja köré, és húzza lefelé és jobbra. Ezután végezze el a gyakorlatot a másik oldalon. Először lassan végezze a gyakorlatot. Naponta végezzen 50 mozdulatot jobbra és ugyanannyit balra. Minden nap növelje a gyakorlatok számát - akár 200-ra.

Technika 3. Ebben az esetben kenés nélkül végezze el a gyakorlatokat az első és a második technikából.

4. technika. Ez lényegében az 1. technika, de a gyakorlatot nagyon lassan hajtják végre. A kenőanyag felvitele után az ujjaival fogja meg a pénisz tövénél, és lassan kezdje el gyakorolni a fejét. A fej megduzzad és vérzik. Rögzítse a pozíciót tíz másodpercre. A gyakorlat időtartama tíz perc.

Minden gyakorlat a hatásmód szerint hosszabbításra és vastagításra oszlik. Ezeket vagy kézzel, vagy mechanikus eszközökkel vagy terhelésekkel hajtják végre.

A gyakorlatok nyújtó, érrendszeri és kiegészítő gyakorlatok:

 1. Növeljük a potenciát
  • Álljon egyenesen, egyenesítse ki a hátát. Emelje fel a térdét felváltva a hasához.
  • Lazítsa meg és feszítse meg a fenék és a gát izmait (félig behajlított lábakon állva).
  • Feküdj le a földre. Emelje fel a medencéjét.
 2. A pénisz hosszának növelése
  • Kényszer erekció vagy "Kegel". Kenje be a péniszt krémmel. Fogja meg ujjaival a pénisz, és hajtson végre függőleges függőleges mozgásokat.
  • Nyújtás. Nagyon lassan (tizenöt másodpercig) nyújtsa az elernyedt tagot. Végezze el a gyakorlatot tízszer.
 3. Növeljük a pénisz szélességét. Ez magában foglalja a Jelqing technikából származó gyakorlatokat, valamint a kompressziós és hajlító gyakorlatokat.

Hogyan lehet megnövelni a péniszét hosszabbítóval, súlyokkal, masszázzsal és pumpával

A péniszt, átmérőjét, vastagságát, hosszát nemcsak különféle eszközök segítségével, hanem masszázs segítségével is növelheti. A független manuális technika nemcsak a szerv meghosszabbításához járul hozzá, hanem a szexuális aktivitás és az állóképesség fokozásához is. Ezenkívül a masszázs jótékony hatással van az erekcióra és annak időtartamára is.

Mielőtt elmondaná a pénisz masszázzsal történő megnagyobbítását, szeretném elmondani a végrehajtásának alapvető szabályait:

 1. Készüljön fel a masszázs előtt. Erre a célra meleg borogatás használata javasolt. Áztasson egy kis törülközőt meleg vízbe, csavarja ki, és tekerje az orgona köré. A tömörítések három percenként változnak (háromszor).
 2. A masszázst naponta kell elvégezni.
 3. A masszázst kombinálja tablettákkal (étrend-kiegészítők vagy homeopátiás szerek, amelyek elősegítik a pénisz megnagyobbodását).
 4. Ne masszírozzon, ha alkoholos befolyásoltság alatt áll.

Technika 1. Fogja meg a kezével az orgona fejét, nyomja meg. A tömörítés nem zavarhatja a vérkeringést. Húzza a fejét a padló felé. Egy perc múlva növelheti a nyújtóerőt.

Technika 2. Nyomja meg először a fejet két ujjal, majd az egész kézzel. Csinálj mindent óvatosan, ne siess. Húzza a tagot a padló felé egy percre. Ezután pihenjen, engedje el a péniszt. Ezután ismételje meg. Végezze el a gyakorlatot húszszor.

Technika 3. Fogja meg a pénisz mutatóujjával és hüvelykujjával. Nyomja össze a szervet, és lépjen a tövétől a fej felé. Időnként állj meg.

Hogyan lehet növelni a péniszt súlyokkal

péniszmérés a megnagyobbodás során, példaként egy banánt használva

Ez a technika régi, de hatékony. Használták és használják még ma is egyes afrikai törzsekben. A technika lényege a pénisz terhelésének felfüggesztése és rögzítése. Az elhúzódó nyújtó hatás hozzájárul a pénisz hosszának és szélességének növekedéséhez.

A rakomány legyen könnyen használható és kis méretű. Az is fontos, hogy a lehető legtöbb súlyozó szer legyen. Ebben az esetben a terhelés kiszámítható és idővel növelhető.

Mielőtt folytatná az eljárást, masszírozzon vagy alkalmazzon borogatást. Ezután szerelje be a súlyrögzítő rendszert a fej mögé, és szerelje fel magát a súlyt. Kezdje kis súllyal. A felkészültség hiánya sérülésekkel jár. A terhelésnek fokozatosan kell növekednie. A súlyzót bármilyen pozícióban felakaszthatja.

Ne hagyja, hogy a vér stagnáljon a fejben. Időnként távolítsa el a súlyt és a rögzítőeszközt, és masszírozza el. Hosszabbító, nyújtó, bővítő, nyújtó – mindezek az eszközök ugyanabba az eszközcsaládba tartoznak, amelyek segítenek növelni a szerv hosszát és szélességét, valamint korrigálni a péniszszár görbületét.

Az összes ilyen eszköz működési elve ugyanaz, és a pénisz mindennapos (legalább öt óra), hosszú távú (legalább három hónapos), kismértékű (500-200 gramm) nyújtásából áll. Ennek eredményeként a szervezet úgy reagál a külső hatásokra, hogy új sejteket hoz létre a terhelés területén.

Az eszközök kialakítása némileg eltér, de a mechanizmus lényege ugyanaz - a pénisz bilincsekkel van rögzítve, amelyek feszítik a húst. A férfiasság mértékének befolyásolásának másik módja a vákuumszivattyú.

Egy ilyen eszköz működési elve az, hogy a szivattyúban vákuumkörnyezetet hozzon létre, ahol a férfi nemi szerv ténylegesen elhelyezkedik, aminek következtében megnő a véráramlás, és megnő a mérete. A hasonló módszert átélt férfiak véleménye alapján azonban arra a következtetésre juthatunk, hogy a pumpálásnak van pozitív hatása, de ez nem olyan jelentős, és átmeneti.

Hogyan lehet más módon megnövelni a péniszt

nőt meglepett a férfi megnagyobbodott pénisze

Manapság a piacon nagyon sok különféle gyógyszer található krémek, gélek, kenőcsök, spray-k formájában, amelyek elmondják, hogyan kell őket használni a pénisz elképzelhetetlen méretűre növelésére. A gyakorlatban azonban nem minden ennyire rózsás, persze vannak köztük olyanok is, amelyek valóban pozitív hatást fejtenek ki, de mégis több a kétes természetű alap, ami nemcsak kellemetlen utóízt hagyhat maga után a megtévesztett remények miatt, hanem egészségügyi férfiakat is érintenek.

Ezért, mielőtt ilyen módszerekhez folyamodna, konzultáljon egy szakemberrel ezen a területen, és megtudja, hogyan lehet megnövelni a péniszt minden nemkívánatos következmények nélkül. A pénisz megnagyobbításának másik módja a műtét. A pénisz korrekciójára szolgáló modern sebészet és mikrosebészet a test más részeiből történő szövetátültetésen alapul.

Így a férfiasság átmérője 1-2 cm-rel növelhető, ha jelentősebb eredmény elérésére vágyunk, akkor az izomszövet átültetés javasolt, de ez a módszer sokkal bonyolultabb. A műtét ideje és a műtét utáni felépülés ideje sokkal tovább tart, mint az első esetben, ezt figyelembe kell venni egy ilyen lépés eldöntésekor.

Amint látja, számos módszer és technika létezik, amelyek segítenek és megmondják, hogyan lehet megnövelni a pénisz. Ha komolyan gondolkodik a méltóság növelésén, nem kell mást tenned, mint kiválasztani a legmegfelelőbb technikát magadnak. Ezenkívül más módszerek is használhatók, például óvszerfúvóka, gyógyszerinjekció.

Nem valószínű, hogy a pénisz tíz centiméterrel növelhető. De itt képes leszel növelni az önbecsülést, megszüntetni a komplexusokat. A szerv kibővítésével képes lesz minden szexuális vágyát megtestesíteni, maximális örömet nyújtani egy nőnek. Ezenkívül a masszázs és a testmozgás jótékony hatással van a pénisz működésére. Rendszeres használatával nem kell tablettákat használnia a potencia növelésére.