Hogyan lehet nagyítani a péniszt otthon?

Hogyan lehet nagyítani a péniszt otthon? A legtöbb férfi odafigyel a pénisz megnagyobbítására, és gyakran odafigyel péniszének nem megfelelő méretére. Egyesek számára a kicsi pénisz valódi fóbiává válik, és megzavarja a nőkkel való normális kapcsolatokat. Az alacsony önértékelés miatt problémák merülnek fel az ágyban. Hogy megszabaduljanak tőlük, számos módszert és gyógyszert találtak ki. Ez az áttekintés segít megérteni mindegyikük hatékonyságát.

a pénisz megméretése, mielőtt megnagyobbítaná, egy banán példájával

A férfi tagokra vonatkozó szigorú fokozatosság és normák nem léteznek. Van egy nagy mérettartomány, amelyen belül minden pénisz normális. Felnőtt férfiaknál az erekció állapotában a nyolc centiméternél kisebb hosszúságot tekintjük eltérésnek. A nagyobb szervek orvosi szempontból teljesen normálisak, és itt mindenki maga dönti el, hogy normális vagy kicsi pénisze van. A normalitás meghatározásában szerepet játszanak a partnerkérések és az etikai megfontolások. Az orvosok azt mondják, hogy a nemi közösülés során a pénisz hossza nem befolyásolja a partnerek orgazmusát.

A pénisz nagyon érzékeny a fizikai hatásokra. Gyakorlati kísérletek eredményeként a tudósok bebizonyították, hogy a szűk hüvelyű partnerekkel folytatott rendszeres szexuális kapcsolat a férfi péniszének méretének csökkenéséhez vezet 2 hónap alatt. Ha ilyen gyors csökkenés lehetséges, akkor miért ne próbálnánk meg az ellenkezőjét, de minden esetben szükséges-e a pénisz növelése?

Először is foglalkozzunk a pénisz méretével. A kaukázusi hímek nemi szervei felálló állapotban 12-16 cm hosszúak és 3-4 cm átmérőjűek. Ha e sorok olvasójának péniszmérete ebben a tartományban van, akkor nincs fizikai problémája. Itt a pszichológiai attitűd áll az előtérben. Ha ennek ellenére a szerv hosszának növelésének vágya nem szűnt meg, akkor tovább olvashatja a cikket. Az alábbiakban összegyűjtöttük a péniszbővítés legérdekesebb és leghatékonyabb módszereit. Itt van néhány közülük:

 • jelqing;
 • Műtéti beavatkozás;
 • A masszázs hatása;
 • A súlyok felfüggesztésének használata nyújtáshoz;
 • Gyógyszerek szedése;
 • Extender;
 • Vákuumszivattyú használata;
 • Kenőcsök, gélek, spray-k használata;
 • Fúvóka egy tagon.

A legjobb eredményt mindig a probléma megoldásának integrált megközelítése mutatja. Nem kell várnia az azonnali növekedésre. Nagyon fontos a gyakorlatok rendszeressége és a kitartás, akkor az eredmény pozitív lesz.

egy nőt meglep a férfi péniszének megnövekedett mérete

Lehetséges a pénisz növelése egyedül?

Egyes férfiak nem bíznak az egyszerű otthoni módszerekben. Számos hirdetés néha túlzásba viszi a gyorsaság és a hatékonyság leírásával. Itt a legfontosabb az, hogy egy férfi számára megfelelő módszert válassz, amely nem lesz erőfeszítés, idő és pénz pazarlása.

férfi megnagyobbodott pénisszel

jelqing

A nemi szervek befolyásolásának technikája a Közel-Keletről származik. Ősidők óta sikeresen alkalmazzák Indiában és Afrikában is. Egy sajátos gyakorlatsort a jellegzetes mozgások miatt néha "fejésnek" is neveznek. A technika időtálló, és sok pozitív eredménnyel rendelkezik. A kézi behatás egy bizonyos idő után segít megnövelni a pénisz hosszát.

A módszer használatának megkezdéséhez először vásároljon megfelelő kenőanyagot, és kövesse az utasításokat. A fejési technikának több változatát is kidolgozták. Az eljárás során a tagnak hiányos erekció állapotában kell lennie, 60-75% elegendő. A fiziológiai hatás a további véráramlás és a fokozott vérkeringés miatt következik be.

Minden férfi szerv belsejében sok barlangos test található. Jelqing masszázstechnika hat rájuk, hosszában nyújtva. Néhány hónapos intenzív edzés után a barlangos testek mérete növekedni kezd, így az erekció során több vért tudnak megtartani. A nagyobb mennyiségű vér a péniszben a pénisz hosszának növekedését okozza. Számos módszer létezik a Jelqing-módszerrel történő "fejésre". Az utasítások felkerülnek az internetre, vagy átvehetők a szakirodalomból. Még oktatóvideók is vannak. Nézzünk meg néhány jól ismert és hatékony gyakorlatot.

1 gyakorlat

Az eljárás megkezdése előtt a barlangos testeket fel kell melegíteni. Ez növeli a falak rugalmasságát. A műveletet minden lehetséges módon elvégezzük. Egy serpenyőben felforrósíthatunk egy kevés durva sót vagy gabonapelyhet, vászonzacskóba vagy normál zokniba öntjük, és felkötjük, hogy ne morzsolódjanak. Ezután a kapott fűtőbetétet felvisszük a péniszre, és különböző oldalról melegítjük.

Ezt követően a pénisz erekciója bekövetkezik, de nem teljes. Az elkészített kenőanyagot felvisszük a nemi szervekre. Az egyik kéz ujjai befedik a szervet a tövénél, hogy szoros gyűrűt képezzenek, és lassú mozdulatokkal a kezet a fej felé irányítsák, mintha a pénisz nyújtaná. Az ujjak gyűrűjének nem szabad meglazulnia az út során. Az eljárás során nem szükséges a fejre váltani. Első alkalommal 40 mozgás elegendő, majd fokozatosan 200-ra kell növelni a számukat.

2. gyakorlat

Ebben a módszerben a szervre gyakorolt nyomást nem az ujjakkal, hanem a tenyérrel végezzük. A péniszt szorosan le kell fedni és 10 másodpercig összenyomni. Nincs szükség több nyomásra. Ha a tenyér szélessége nem fedi át a szerv hosszát, akkor használhatja a második mutatót. A tömörítés során az elemet felváltva balra, jobbra, felfelé és lefelé irányítják. A sorrendet tetszőlegesen módosíthatja. A péniszre ható nyomásnak erősnek kell lennie, de nem szükséges fájdalmas érzéseket okozni, hogy ne károsítsa a lágy szöveteket. Azok véleménye alapján, akik kipróbálták ezt a technikát, néhány hónap elteltével a szerv hossza 2 cm-rel nőhet.

Masszázs

A masszázs használata nem igényel pénzügyi költségeket, és nagyon alkalmas otthoni körülményekre. Sok férfi kipróbálja ezt a szervnagyobbítási technikát. A módszer lehetővé teszi a pénisz meghosszabbítását, masszívabbá tételét, és jó hatással van a férfi potencia növelésére.

Az eljárás megkezdése előtt előfeltétel a pénisz felmelegítése. A legegyszerűbb, ha veszünk egy kis törülközőt, áztatjuk meleg vízbe, és becsomagoljuk a nemi szerveket. Néhány perccel később az eljárás megismétlődik. Ezt háromszor kell megtenni. A meleg borogatás felmelegíti a lágy szöveteket és fokozza a masszázs hatását. A nemi szervekben a vérkeringés fokozódik, a bőr rugalmasabb lesz.

Különféle masszázsmódszereket fejlesztettek ki. Egyesek azt javasolják, hogy erekciós állapotban lévő szervvel dolgozzanak, mások pedig legyengült pénisszel. Mindkét eljárás megtekinthető a videókban, és kiválaszthatja a megfelelő lehetőséget. A választott technikát szisztematikusan kell alkalmazni a pozitív eredmény elérése érdekében.

Terhek felfüggesztése

A technika a pénisz erős nyújtását alkalmazza a nagy statikus terhelés miatt. A módszer, ha pontatlanul alkalmazzák, tele van negatív következményekkel és lágyrész sérülésekkel. A barlangos testek falai és a pénisz szalagjai a terhelés lógásakor nagy terhelésnek vannak kitéve, és hosszában megfeszülnek. A pénisz térfogata ezzel a technikával nem nő. Kezdetnek megfelelő videókat találhat az interneten, és maga is megnézheti, mi történik a képernyőn.

A teher leakasztása előtt a nemi szervet fel kell melegíteni. Ezután a pénisz feje mögött ragtapasz segítségével egy zsinórt rögzítenek, amelyre már egy teher van felakasztva. Kezdje könnyű súllyal. Az eljárást először mindössze 25 perc alatt hajtják végre. A következő üléseken a felfüggesztési idő és a terhelés nagysága fokozatosan növekszik. A rögzítés és a súly nem okozhat fejzsibbadást. Ha ez megtörténik, a terhelés csökken. A függő súlyok segítségével a pénisz nem csak meghosszabbodik, hanem igazodik is.

Extender

Az alkalmazás folyamatában lévő eszköz megnyújtja a lágy szöveteket, a test ellenáll, és a kellemetlen érzések megszabadulása érdekében izomtömeget kezd építeni. Az expozíció következtében a nemi szerv növekszik, növekszik a mérete. A technika előnyei közé tartozik az eredmény állandósága. A kibővített tag többé nem tér vissza korábbi állapotába. Az eljárást az expanderrel naponta több órán keresztül végezzük.

Működési mód szerint az eszközök a következők: vákuum, öv és hurok. Az utóbbiak olcsóbbak, de könnyebben használhatók, mint más típusok. Az opció kiválasztása magának az embernek a preferenciáitól függ. Ahhoz, hogy lássa és érezze a bővítővel való munkamódszert, először nézzen meg videókat különböző felhasználási esetekkel, és álljon meg egynél. Mindegyik módszernek megvannak a maga pozitív és negatív tulajdonságai.

légszivattyú

A működési mód szerinti eszköz egy mindenki számára ismert szivattyúhoz hasonlít. Sikeresen alkalmazzák nemcsak a pénisz meghosszabbítására, hanem gyógyászati célokra is a potencia növelésére. A pumpa olyan esetekben is segít, amikor a természetes erekció nem éri el a szexuális közösülés normális folytatásához szükséges paramétereket. A mellékelt eszköz vákuumot hoz létre a pénisz körül, ami fokozza a véráramlást és az erekciót.

Az eljárás megkezdése előtt a péniszt speciális kenőccsel megkenjük, és behelyezzük a készülék nyílásába. Ezután az egységet bekapcsolják, és a levegőt kiszivattyúzzák a szerv és a henger falai közötti térből. A férfi tag alacsony nyomású zónában van. A vér fokozott módban folyni kezd a szövetekbe, kitöltve a megüresedett teret. Ugyanakkor a férfi méltóság mérete nő. A nyomást a beépített nyomásmérő szabályozza, és az utasításoknak megfelelően a megadott paramétereken belül tartja. A technika az interneten található videón megtekinthető.

A pénisz hosszának és térfogatának növekedése nem állandó, ezért jobb, ha a módszert a szexuális kapcsolat megkezdése előtt alkalmazzuk a potencia javítása érdekében. Az ideiglenesség ellenére sok férfi rendszeresen használja ezt a technikát a szerv méretének növelésére és jó erekció elérésére. A vákuumberendezések speciális üzletekben és gyógyszertárakban találhatók.

Kenőcsök, krémek, gélek és spray-k

A weben és a sajtóban nagy figyelmet fordítanak ezekre a szervnagyobbítási eszközökre. Kényelmesek és könnyen használhatók, de a nagy hatékonyság meglehetősen távoli. A szakértőknek nincs közös véleménye, de bizonyos hatás még mindig megfigyelhető. A kérdés a péniszhosszabbítás ilyen jelentéktelen lehetőségével történő vásárlás célszerűségében rejlik.

A nemi szervekre gyakorolt hatás nem függ a gyógyszer adagolásának formájától, és a következő típusú lehet:

 • Rövid időszak. A jogorvoslatot a szexuális kapcsolat megkezdése előtt használják, a hatás addig folytatódik, amíg véget nem ér;
 • Hosszútávú. Készítményeket használnak a hosszúság növelésére hosszú ideig;
 • Kiegészítő. Más gyógyszerekkel együtt alkalmazzák.

Az első esetben a módszer hatékonysága igazolja magát. A rábízott feladatot végrehajtják. A nemi szervekbe történő véráramláshoz speciális melegítő adalékokat használnak, amelyek a készítmények részét képezik. Ennek eredményeként a véráramlás fokozódik, a fej és maga a pénisz megduzzad.

A hosszú távú hatás önmagában vegyszerek segítségével még nem bizonyított klinikailag. Az interneten található számos dicséretes véleményért valószínűleg a gyártók vagy az eladók fizetnek. Egy csodaszer más módszerek alkalmazása nélkül nem vezet pozitív eredményre. Kenőcsöket és krémeket is alkalmazhat a masszázs vagy a bőrhosszabbító mellett. Ebben az esetben a hatás tartós lesz. Az összetett technikát a tudósok klinikai vizsgálatai és a férfiak gyakorlati alkalmazása igazolja.

Sebészet

Nem minden férfi helyettesíti a nemi szervét a sebész kése alá. A fenti technikák kevésbé hatékonyak, mint a műtét, de sokkal olcsóbbak. A művelet költsége meglehetősen magas.

A sebészetben többféle átméretezési módszert alkalmaznak: a hossz és a térfogat növelését. A hagyományos művelet lehetővé teszi a férfiasság akár 4 cm-re történő növelését is, amelyeket speciális intézményekben végeznek helyi érzéstelenítésben. A jó szakemberek minimálisra csökkentik a negatív eredmény valószínűségét, de mindenki dönt erről? Talán érdemesebb kevésbé radikális módszerekkel kezdeni? Minimális a kockázat, és a megtakarítások látszanak.

Szórófej

Speciális eszközöket árulnak az üzletekben, és segíthetnek a közösülés során. Használatuk lehetővé teszi, hogy bármikor növelje nemcsak a férfiasság hosszát, hanem vastagságát is. Nyitott és zárt eszközöket fejlesztettek ki. A második jobb a szexuális kapcsolathoz. Puha elasztikus szilikon vagy latex gyártásához. Nagyon hasonlítanak a valódi bőrre.

Egyes modellek 10 cm-re növelik a férfi szervet. A mérsékeltebbek lehetővé teszik a pénisz 3-6 cm-rel történő meghosszabbítását. A pénisz érzékenysége a közösülés során csökken, a hossza pedig nő. Ha harmónia uralkodik a partnerrel való szexuális kapcsolatokban, akkor néha használhatja az ilyen kötődéseket az érzések fokozására. Az interneten vannak vélemények a nőkről a fúvókák szexuális kapcsolat során történő használatáról.

Következtetés

Amint látja, elég módszer létezik a férfi méltóság meghosszabbítására: a legegyszerűbbtől és a legolcsóbbtól a hatékony és költségesig. Csak olyan esetekben szabad őket alkalmazni, amikor a pénisz hosszával kapcsolatos problémák zavarják a normális szexuális életet. A kísérletezés kedvéért ne próbáld ki őket, mert a méretet a természet adta a férfiaknak, és erre büszkének kell lenni.