Jelqing - minden a péniszbővítési gyakorlatok technikájáról (fotó, videó)

A Jelqing egy gyakorlatsor a pénisz számára, amely növeli a méretét hosszában és vastagságában, javítja a potenciát, növeli az izomtónust és az állóképességet az ágyban. A fő előnye, hogy a gyakorlatokat otthon is el lehet végezni, előzetes orvosi konzultáció nélkül. A hatás fő elve a vérmozgás aktiválása a lágy szövetekben, ami a méret növekedéséhez vezet.

Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan kell helyesen végrehajtani a jelqing technikát, hogyan kell gyorsan kivárni az eredményeket, valamint előtte és utána fotókat is láthat.

Jelqing előkészítése

Ahhoz, hogy a gyakorlatok hatékonyak legyenek, kövesse az alábbi tippeket a megfelelő felkészüléshez:

nagy pénisz mérete
 1. Zuhanyozzon le, kövesse a szokásos higiéniai eljárásokat.
 2. A bőrt fel kell készíteni, megfelelően fel kell melegíteni a vér aktív mozgására. Ehhez csak néhány percet kell állni egy forró zuhany alatt.
 3. Alaposan szárítsa meg az ágyék környékét egy tiszta, frissen vasalt, meleg törülközővel.
 4. Feküdjön le az ágyra, és teljesen lazítson (gyakorlatokhoz szabad időt kell szánnia, amikor semmi sem vonja el a figyelmét).
 5. Vigyen fel megfelelő mennyiségű síkosítót a nemi szervekre (használjon szokásos ízesítetlen, víz vagy szilikon alapú síkosítót).
 6. Végezzen könnyű melegítő masszázst bármilyen formában, amely felkészíti a péniszt az intenzív expozícióra. Hozd magad az erekcióhoz közeli állapotba.

Hogyan kell helyesen csinálni

A fő szabály a rendszeresség. A technikát minden nap, naponta egyszer vagy kétszer kell elvégezni. Ez alatt nem lehetnek fájdalmas érzések, csak kellemes hőérzet juthat be a szervbe. Ha fájdalmat érez, csökkentse az expozíció intenzitását.

hogyan kell helyesen elvégezni a gyakorlatokat

A technika végrehajtása közben figyeljen a légzésére. Laposnak és egyenletesnek kell lennie. Az első percekben nem szabad orgazmushoz jutnia. Fokozatosan növelje a gyakorlatok időtartamát.

Lehetséges technológiai lehetőségek

Íme a legnépszerűbb technikák, amelyek segítenek növelni a péniszedet.

"Nedves" módszer

Ehhez a gyakorlathoz körülbelül 50 százalékos erekciót kell elérnie. Ha nagyon izgatottnak érzi magát, várjon néhány percet, és csak ezután folytassa a folyamatot. Vigyen fel kenőcsöt a tenyerére és a péniszének teljes hosszában.

Ujjait hajtsa gyűrűvé, és szorosan tekerje a férfiasság köré az alap közelében. Ezt követően szorítsa össze ujjait, és kezdje el erővel a fej felé húzni. Ha fáradt, cseréljen kezet. A gyakorlat előrehaladtával a kenőanyag kiszáradhat, ebben az esetben hozzá kell adni. Fontos, hogy a technikát ugyanabban a ritmusban végezzük, gyorsan cseréljünk gazdát. Az első héten végezzen 200 húzást minden nap, ami körülbelül 10 percet vesz igénybe. A hónap végére 600-ra nőhet a mozgások száma, a torna ideje pedig akár 20 perc is lehet.

jelqing lépésről lépésre

A nedves jelqing nagyszerű lehetőség kezdőknek. A kenés jelenléte miatt a mozgások csúszósabbak, így az edzés nem okoz kellemetlenséget.

Fordított fogásmód

hátfogás módszere

Ebben az esetben a tenyér felülről takarja el a péniszét, miközben szoros gyűrűt képez. Fontos: egyes férfiak úgy gondolják, hogy ezzel a megközelítéssel a fejtől az ágyékig kell mozognia. Ez tévedés. Az alaptól a tetejére is el kell lépnie. Ezzel a megközelítéssel fokozódik a vér mozgása, megerősödik az alap. A technika kombinálható a klasszikus technikával.

Száraz technika

Az egyetlen különbség a nedves módszertől, hogy nem használunk kenést, vagyis minden mozdulatot száraz bőrön végeznek. Előnye, hogy a legrosszabb pillanatban nem csúszik le a kezed, ami azt jelenti, hogy mozdulataid pontosabbak és intenzívebbek lesznek.

száraz jelqing péniszbővítéshez

Ez a technika azonban nem ajánlott felkészületlen férfiaknak. Óvatlan mozgással mikrotraumák lehetségesek, amelyek nem a legjobb hatással vannak a potenciára. Jobb kenéssel kezdeni a mozgást, és csak néhány hét múlva próbáld ki a száraz jelq-t.

Nyújtó technika

A technika azoknak való, akik meg akarják növelni szaporítószervük hosszát. Ennek végrehajtásához egyszerre két kezet kell használnia. Az első ujjgyűrűt képez, és szorosan körbeveszi az alapterületet. A második húzó mozdulatokat végez a felső rész felé. Néhány mozdulat után a kezek cserélhetők.

Van még néhány trükk a nyújtáshoz:

 1. Ne hozza a péniszt erekcióig, hanem egyszerűen kezdje el finoman nyújtani vízszintes helyzetben, felülről szorítva;
 2. Izgatott állapotban először húzza le a szervet, majd különböző irányokba, időnként teljesen lazítson.

Fontos: A nyújtásos módszer alkalmazásakor nem ajánlott síkosítót kenni, mert ez csökkenti a hatást.

Mit használjunk kenőanyagként

Az edzés kezdeti szakaszában olyan kenőanyag használata javasolt, amely biztosítja a csúszást, megakadályozza a fájdalmat és elősegíti a jobb erekciót. Íme néhány megfelelő lehetőség:

péniszbővítő gél
 1. A Jelqing a péniszbővítő gélekkel kombinálva a leghatékonyabb.
 2. Vazelin termékek. Nem csak közönséges vazelin lehet, hanem olcsó babakrém is. Ezenkívül ajánlott heparin kenőcs használata, amely enyhíti a duzzanatot és elősegíti az esetleges mikrokárosodások gyors gyógyulását. Hátránya az ilyen kenőanyagok túlzott zsírtartalma, ami nem biztos, hogy a legjobb hatással van a higiéniára, ráadásul a termékek nyomokat hagynak az ágyneműn.
 3. Speciális vízkenőanyagok. Használjon jól ismert márkákat. A legtöbb gyártó illatanyag nélküli termékeket gyárt, amelyek hidratáló és nyugtató összetevőket tartalmaznak, mint például a kamilla kivonat. Előnyök - biztonság, érzékeny bőrön való használhatóság, nyomok hiánya az ágyneműn és a fehérneműn. A vizes termék hátránya, hogy gyorsan szárad (időnként hozzá kell adni, hogy elcsússzon).
 4. Szilikon kenőanyagok.A legtöbb esetben anális szexre használják, de jelqingre is kiválóan alkalmasak. A vízzel ellentétben vastagabb állagúak, nem száradnak ki sokáig, egyenletesen oszlanak el. Hátránya, hogy rosszul moshatók, pontatlan használat esetén nyomot hagyhatnak az anyagon.

Mit nem szabad használni? FélreérthetetlenNem- rögtönzött eszközök (napraforgóolaj, tusfürdők, különféle kozmetikumok). Az ilyen lehetőségek könnyen allergiás reakciót, irritációt okoznak, és nem adnak hatékony eredményt. Az érzékeny bőrűek tulajdonosainak allergia miatt nem ajánlott illatosított és ízesített síkosítókat használni - ezek jók a nemi érintkezéshez, de gyakorlatilag nem használhatók masszázshoz.

Használat előtt tesztelje a termék alkalmasságát, vigye fel egy kis bőrfelületre, és várjon néhány órát. Ha nincs mellékhatás, nyugodtan használhatja a síkosítót az intim helyeken.

Ellenjavallatok

A jelqing hatékony technika, de az alkalmazásának vannak korlátai. Ezek a következők:

ellenjavallatok a pénisz megnagyobbítására
 1. Nyílt sérülések és a pénisz sérülései, a közelmúltban végzett műtétek a hasüregben és a kismedencei szerveken. Ilyen helyzetben meg kell várni a teljes gyógyulást.
 2. Prosztatagyulladás az akut stádiumban, urethritis, cystitis, egyéb gyulladásos természetű patológiák, amelyeket fájdalom, váladékozás, WC-látogatással kapcsolatos problémák kísérnek. Ehhez antibiotikum-terápiára lesz szükség.
 3. Érbetegségek, törékenységükre és törékenységükre való hajlamuk, súlyos vérbetegségek, amikor a legkisebb sérülés is vérzéshez vezethet.
 4. Különféle kenőanyagokkal szembeni túlérzékenység (ebben a helyzetben csak a száraz jelq technika alkalmas).
 5. A potencia súlyos megsértése. Teljes impotencia esetén nem tudja elérni a pénisz erekcióját, a technika haszontalan lesz.
 6. Vákuumszivattyú vagy töltőanyag egyidejű használata ugyanazon a napon. Az izomrostok helyreállításához váltogatni kell a technikákat, és időszakonként pihenést kell adni.

Eredmények edzés előtt és után (fotó)

A technika elképesztő eredményeket ad, ha minden szabályt betartanak. Egy hónappal a rendszeres edzés után a következőket fogod észrevenni:

 1. A kismedencei szervek véráramlásának helyreállítása, ami kedvezően befolyásolja a potenciát. Nem lesznek erekciós problémáid, a közösülés során ellenállóbb leszel, folyamatosan meg tudod lepni párodat.
 2. A pangó folyamatok megelőzése a prosztata mirigyben. Ez különösen igaz a krónikus prosztatagyulladásban szenvedő férfiakra. Rendszeres tornával észre fogja venni, hogy a betegség már nem zavarja.
 3. A pénisz vastagságának körülbelül egy centiméteres növekedése, valamint a szerv hosszának 3-5 cm-rel történő növekedése. A pontos értékek a kezdeti paraméterektől, az Ön testének egyedi sajátosságaitól függenek, és az edzés rendszeressége.
 4. A fejrész érzékenységének növelése a vér teljes mozgása miatt. Ennek köszönhetően a szex közbeni érzések sokkal fényesebbek és kellemesebbek lesznek.
 5. A pénisz megjelenésének javítása, formájának kisimítása és a bőr rugalmasságának növelése hidratáló összetevőket tartalmazó kenőanyagok és krémek használatával.

Fotó az edzés eredményeiről- előtt és után:

pénisz megnagyobbodás eredménye előtt és után